vásárlási tanácsoküzleteinkkapcsolat K E R E S É S belépésgyik/súgó

Babakocsi vásárlási tanácsok

A kismamák és kispapák életében az első pillanattól kezdve az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen babakocsit vásároljanak, mert mindenki a legjobbat és árban a legkedvezőbbet szeretné megtalálni a babának és magának.

Szaküzletünkben sokszor elhangzik a kérés, hogy 'a legjobb babakocsit kérem'.

Nos ezt elég nehéz teljesíteni, mert nagyon sok jó minőségű babakocsi van az üzletben, de mindegyik másképp működik, és mást tud, illetve nagyon sok féle anyuka és apuka van.

A jó babakocsi kiválasztásához a legfontosabb, hogy a szülők életvitelébe, életritmusába megtalálják a legjobban beleillő babakocsit.

Emeletes házban, lépcsőn ...

Egy egyszerű példa, ha valaki vásárol egy nagykerekű robosztus két- vagy háromfunkciós babakocsit amit minden nap a negyedikre kell fel cipelnie az nem valószínű, hogy szeretni fogja a babakocsiját.

 

Ha viszont választ egy esernyőnyire összecsukható könnyű aluvázas babakocsit könnyen felviheti magával.

 

 


Séta, utazás, kavicsos terep ...

Ha minden reggel egy murvás kövesúton kell boltba járni, vagy szeretnek a szülők kirándulni sétálni akkor célszerűbb az előbb említett nagykerekű modellt választani.

Ha például valaki sokat autózik a picivel neki egy travelsystem (utazórendszer) jellegű babakocsi kiválasztása a legszerencsésebb.

Nagyon fontos, hogy a babakocsi könnyen és egyszerűen kezelhető legyen, illetve összecsukott állapotba beférjen az autónk csomagtartójába.

Érdemes figyelmet fordítani a babakocsi felszereltségére és tartozékaira, továbbá a megadott korhatárra. Ugyanis nem mindegy, hogy a gyermek hány éves koráig tudjuk használni. Szükség lesz-e a későbbiekben egy másik babakocsi vásárlására.

Tartozékok, kiegészítők ...

Jelentős pénzt takaríthatunk meg ha, a felszereltségre is több figyelmet szánunk például tartozéka-e a bébi hordozó, és vagy a mózeskosár, a lábzsák vagy a lábtakaró, babakocsi táska a kiválasztott típusnak.

A későbbiekben az sem mindegy, hogy milyen mózeskosár tartozik a babakocsihoz. Ugyanis az egyszerűbb textilmózesek jó szolgálatot tehetnek télen, illetve ha a babakocsit egy fűtetlen közös tárolóban tartjuk, akkor könnyebb a picit fel ill. levinni még ha séta közben el is aludt. De vannak komolyabb mózeskosarak is amelyek lényegesen nagyobbak, bölcsőként is használhatjuk illetve autóba is rögzíthetők, ezeket már közvetlenül a babakocsi vázra tudjuk rögzíteni.

A másik leggyakoribb tartozék a bébi hordozó mely autósülésként is szolgál a baba első életévében. A bébi hordozók között még ha ránézésre nem is látunk nagy különbséget mégis komoly eltérések vannak, de erről a biztonsági gyerekülések címszó alatt olvashatunk többet.

Ezen kívül egy babakocsit nagyon sok praktikus és hasznos kiegészítővel lehet felszerelni, ami mind-mind a kismamák és kispapák kényelmét szolgálják.

A közelmúlt tapasztalatai alapján inkább a több funkciós és jobban felszerelt babakocsik a kelendőbbek a kismamák körében, ennek talán az oka, hogy hosszútávon gazdaságosabb és a különböző életszituációkhoz legjobban ezek a babakocsik alkalmazkodnak, és mindig csak az adott szükségleteknek megfelelő tartozékokat kell használnunk.

Például az első sétáknál klasszikus mélykocsi a mózeskosárral. Ha pedig autóval megyünk elegendő a bébi hordozót és a babakocsi vázat vinni, remekül használhatjuk travelsystemként.

Ha pedig a baba már kis srác elővesszük a vadi új sportrészt, rögzítjük a vázra és kész a sportkocsink. Így a babakocsit 0-tól kb. 3-4 éves korig is használhatjuk. Mindez mellett választhatunk kiskerekű, bolygókerekes és nagykerekű változatokból is (mindenkori terepviszonyoknak megfelelően).

Remélem segítségére lesz ez a pár gondolat a megfelelő típus kiválasztásában. Kérem tekintse meg szaküzletünk kínálatát.

vissza a
VÁSÁRLÁSI TANÁCSOKHOZ

 

KERESŐbabakocsi autósülés gyerekülés infóüzleti szabályzatKAPCSOLATállás ajánlatGYIK/súgó
NeoBaby Webáruház és Bababolt - minden ami baba mama, kismama ...

tel.: 30/9931248

2009 - 2023
NeoBaby Bababolt Szekszárd
Szekszárd, Dienes Valéria u 22

NeoBaby Bababolt Dombóvár
Dombóvár, Dombó Pál u 18